Omroep Gelderland,

Vrij snel naar mijn races stond er een leuk stukje op Omrope Gelderland.

Benieuwd? Zie onderstaande link:

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2394379/Sabrine-Vels-blij-met-rentree-als-indoor-atlete

 

Eindelijk na 3 jaar een nieuw pr op de 60 meter,

Tijdens de Phanos sprint indoor in Amsterdam op 30-12-2018 heb ik een nieuw persoonloijk record gelopen op de 60 meter. Na de afgelopen 3 jaar met de vervelende blessure is dit een mooie start voor een nieuw begin! Benieuw naar mijn ervaring over deze wedstrijd, lees dan mijn wedstrijd verslag op deze website.

AV Daventria nieuwe thuisbasis,

Sinds 3 weken train ik bij AV Daventria. Een aantal weken geleden kreeg ik te horen dat mijn toenmalige trainer bij Nijmegen Atletiek een nieuwe baan had, waardoor hij de groep geen training meer kon geven. Dit betekende voor mij maar 1 ding en dat was dat ik met spoed opzoek moest gaan naar een nieuwe trainingsgroep en trainer. Al snel kwam ik uit bij de trainingsgroep van Michel Knobbe bij AV Daventria. Een kleine 3 weken train ik mee bij hun en ben ook al mee geweest op hun trainingsweekend (deze video’s staan op deze pagina). Het is qua trainingen even omschakelen, want elke trainer heeft natuurlijk zijn eigen manier van trainingen. We zitten nu midden in de winter opbouw en dat betekent dus zware trainingen! Ik heb er vertrouwen in dat ik met deze groep, deze trainer en deze manier van trainen een mooi seizoen kan gaan draaien! Het lichaam is fit, de geest is fit en ik heb er zin in!

Deze omschakeling betekende wel dat ik naar ruim 4 jaar Nijmegen Atletiek ga verlaten en ga uitkomen voor AV Daventria! Ik heb bij Nijmegen altijd met veel plezier getraind en ontzettend veel geleerd!

De wedstrijdplanning is ook bijna klaar en zoals het er nu naar uitziet heb ik eind december mijn eerste indoor wedstrijd van dit seizoen! Zodra deze bekend is, is deze te zien op www.sabrinevels.nl

Zaterdag 27 oktober te gast bij Optimaal FM

Zaterdag 27 oktober ben ik te gast bij Optimaal FM. Vanaf 19:00 uur zit ik in het sportprogramma.

luusteren jullie vanavond mee?

Yoga

Yoga, 

Sinds 3 weken ben ik begonnen met yoga! Bij het woord yoga stond ik niet meteen te springen, maar nu naar 3 weken merk ik echt verschil! Ik heb meer rust gevonden! Tijdens de lessen ben je helemaal leeg met je gedachten! Verder merk ik nu al dat ik leniger wordt en mijn rug er ook nog sterker van wordt! Met yoga leer ik mijjn grenzen verleggen en mijn lichaam nog beter kennen! Via mijn sponsor Fitland Doetinchem kan ik deze lessen volgen met professionele begeleiding!

Nieuw seizoen!

Gisteren, 24 augustus, terug gekomen van heerlijke weken vakantie, waarin ik heb kunnen ontspannen, genieten en me heb kunnen opladen voor een nieuw magisch jaar! Vanaf maandag gaan we weer beginnen met de trainingen! 

Update over het seizoen en na seizoen

Het is op deze pagina even een tijdje stil geweest. Vorige week zaterdag had een ik een internationale wedstrijd in Rhede. De 100 en 200 meter stonden op mijn programma. De week ervoor was ik erg moe en kostte de trainingen me veel energie. Tijdens de wedstrijd kwam deze vermoeidheid er allemaal uit en ben ook alleen gestart op de 100 meter en had me dus afgemeld voor de 200 meter. 

 

Afgelopen jaar en het begin van dit jaar zijn erg heftig geweest op verschillende privé gebieden, waaronder mijn blessure die ik nooit echt verwerkt heb. Ook mijn stage jaar voor mijn opleiding was erg heftig. Gelukkig hoor ik 29 juni of ik officieel geslaagd ben, alles is goed afgerond. Inmiddels ben ik nu sinds 2 weken begonnen bij mijn nieuwe baan in Rijnstate Zevenaar. Deze baan is ideaal te combineren met sporten. In de ochtenden werken en de rest van de dag trainen.

 

Voor de buitenwereld hield ik me groot alleen thuis liet ik het merken hoe ik me voelde. Daar kwam ook nog eens bij dat ik er alles aan wou doen, wat eigenlijk een onmogelijke opgave was, om dit weekend op het Nederlands kampioenschap deel te nemen aan het verspringen. Zoals jullie weten is dit niet gelukt. Dat was voor mij een grote teleurstelling, omdat ik geen rekening hield met het feit dat het dus ook niet kon lukken. De trainingen lopen zo ontzettend goed en daar laat ik mooie dingen zien, alleen de wedstrijden daarentegen wouden dus niet lopen, behalve het NK voor MBO studenten daar liep het super lekker. Helaas kon ik deze lijn niet doortrekken in de wedstrijden.

 

Door al deze dingen die dus fysiek en metaal heel zwaar waren en mijn nieuwe baan, waarin je altijd weer veel informatie krijgt,heb ik afgelopen week verplichte rust van de trainingen moeten nemen. Gisteren heb ik voor het eerst weer getraind en voel me een stuk uitgeruster.

 

1 juli staat voor mij de competitie op het programma in Nijmegen. Hier ga ik verspringen en de 200 meter lopen.

 

Ook heb ik een uitnodiging gekregen om 14 juli te starten op het verspringen in Grootebroek. Dit is een grote nationale wedstrijd en heb daar veel zin in!

 

Ik ga er alles aan doen om een leuk en goed naseizoen te hebben. Vanaf september krijgt mijn sportcarrière een professionelere boost, dan gaan er meer trainingen plaats vinden! 

 

Al jullie lieve berichtjes doen me goed! Dankjulliewel voor jullie support en vertrouwen!

 

💋 Sabrine

Nederlands kampioen MBO studenten

Op 17 mei werd ik Nederlands kampioen MBO studenten op het verspringen en de 200 meter.

 

Indoor Dortmund 18-03-2018

Tijdens de indoorwedstrijd in Dortmund heb ik een eerste plaats behaald op de 60 meter 2 tweede plaatsen behaald op het verspringen en de 200 meter.

Mijn wedstrijd verslag verschijnt zo snel mogelijk online!

Tweede en laatste indoowedstrijd dit seizoen

Zondag is het weer tijd om te genieten en mag mijn race face weer aan!
Ik sta ingeschreven op de 60 meter, 200 meter en het verspringen. Of ik de 60 meter ga lopen is nog de vraag, dat beslis op de dag zelf! Mijn tweede en laatste indoor wedstrijd dit seizoen en ik heb er zin in!
.
.
.
@carlo.stevering.fotografie

Blackroll

Super blij met mijn nieuwe Blackroll. Grote dank aan mijn sponsor Blackroll!

Training jeugd Zelos

Vandaag hebben we looptraining gegeven aan de jeugd van Zelos! Een erg enthousiaste groep en we hebben het belang van loopscholing laten zien! Ook interesse in een clinic neem gerust contact met ons op, dat kan via de Facebook pagina of via het contact formulier op de website.

Foto's fotoshoot Carlo Stevering

De foto's van de fotoshoot met dank aan Carlo Stevering staan online. De foto's zijn te vinden op de website bij tabblad ''foto's'' of via mijn Facebook pagina.

Phanos Sprint Indoor

Mijn eerste wedstrijd sinds 18 maanden is een feit! 
De video met wat beelden van mijn races zijn te vinden op mijn fanpage en via onderstaande link;
https://www.youtube.com/watch?v=iFEyYoEyXX8

 

Fotoshoot bij Carlo Stevering

Carlo bedankt voor deze mooie fotoshoot! Erg benieuwd naar de eind resultaten!

Trainingsstage Monte Gordo 10 januari

We zijn weer veilig aangekomen op Nederlandse bodem. De stage heeft veel vertrouwen gegeven en we hebben zelfs spontaan besloten dat ik aanstaande zaterdag sinds 18 maanden me eerste wedstrijd ga doen. Ik ga een 60 meter lopen in Amsterdam. Deze wedstrijd is puur om weer wedstrijd ritme op te doen en vertouwen te krijgen in een wedstrijd! De trainingsstage zit nog in mijn benen, dus het wordt vooral GENIETEN!

Trainingsstage Monte Gordo 09 januari

BAM!  Beter had ik deze trainingsstage niet kunnen afsluiten, sinds juni 2016 heb ik vandaag weer voor het eerst een wedstrijd aanloop met wedstrijd sprongen gesprongen! Zenuwachtiger kon ik haast niet zijn.. De afstanden die ik nu al heb kunnen laten zien daar had ik alleen maar van kunnen dromen & ik zeg het niet vaak maar wat ben ik ongelofelijk trots op mezelf! Portugal bedankt & mijn grootste dank gaat uit naar mijn sponsoren die deze stage mogelijk hebben gemaakt! 

Trainingsstage Monte Gordo 08 januari

Vandaag stonden er maximale sprints op het programma, die vooral dus hard en technisch goed moesten & dat is best pittig zo aan het einde van de trainingsstage...! Morgen staat er nog een verspring training op het programma, waarin we gaan springen alsof we een wedstrijd hebben en alle technische aspecten gaan proberen uit te voeren! Helaas zit deze fantastische stage er dan alweer op en vliegen we woensdag weer terug naar , maar ontzettend trots op de technische stappen die ik heb kunnen maken! 

Trainingsstage Monte Gordo 07 januari

Vanochtend heerlijk & technisch gesprongen! Vanavond gaan we nog een keer de krachtzaal op zijn kop zetten! 

Trainingsstage Monte Gordo 06 januari

Een pittige sprint training stond er vandaag op het programma! Een training met sleepgewichten, startblok en een aantal springoefeningen. Deze stage staat techniek centraal en daar zijn we dan ook druk mee bezig om dit te gaan perfectioneren! 

Trainingsstage Monte Gordo 05 januari

Ontzettend veel energie en inspiratie opgedaan in Sevilla, zodat we de komende dagen er weer vol tegenaan kunnen!

 

 

Trainingsstage Monte Gordo 04 januari

Vanochtend stond er alleen een krachttraining op het programma! De terugweg lekker langs het strand terug gefietst en mooie foto momentjes gezien onderweg! Nu hebben we even een dagje rust! 

Trainingsstage Monte Gordo 03 januari

Vanochtend stonden er langere sprints op het programma op 100% en vanavond hebben we een test training gedaan voor het verspringen, bestaande uit diverse soorten sprongen!

Trainingsstage Monte Gordo 02 januari

De eerste training van 2018 is een feit!  Vanochtend lekker een sprinttraining gedraaid op het strand en vanavond mogen we weer in de gewichten hangen! https://www.facebook.com/SabrineVelsFanpage/?ref=bookmarks 

Trainingsstage Monte Gordo 01 januari

Iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Genoten van de eerste dag van 2018, zodat we er morgen weer tegenaan kunnen! We zijn even een kijkje gaan nemen in Albufeira en Vilamoura!