Springt u met mij mee?

Ik ben Sabrine Vels en maak de sprong vooruit, springt u met mij mee?

De top bereiken kan ik niet op eigen kracht, daarbij heb ik ondersteuning nodig. Sponsoren zijn onmisbaar voor mij. Wilt u mij ondersteunen bij het behalen van mijn doelen?

Wilt u weten wat ik u kan bieden, neem dan gerust contact met mij op.

 

Hieronder de bedrijven die mij reeds ondersteunen. Op hen ben ik erg trots!

 • Financiële ondersteuning

  5 Sterren Vakantiepark De Twee Bruggen is gelegen in Winterswijk in de provincie Gelderland en biedt voor ieder wat wils. Onze camping biedt de ideale combinatie van rust, ruimte én net dat beetje luxe dat je verblijf perfect maakt.

  www.detweebruggen.nl

 • Financiële ondersteuning

  UW SPECIALIST IN AUTOMATISCHE DEUREN
  Of u nu een betrouwbare leverancier zoekt of een servicepartner voor de lange termijn, bij FAAC hebben we de kennis en kunde in huis die u kunt verwachten van een echte specialist.

  https://www.faacbv.com

 • Financiële ondersteuning

  Organisaties met talent versterken dat is de bedoeling van Siebert & Wassink Personeelsadvies. Met een breed pallet aan HR instrumenten, waaronder assessments, werving & selectie, organisatieadvies, leiderschapsontwikkeling, coaching en outplacement, helpen wij onze klanten om talent optimaal te benutten en succes duurzaam te vergroten. Als businesspartner van onze klanten doen we wat het resultaat nodig heeft.

  http://www.siebertwassink.nl/

 • Financiële ondersteuning

  Benschop Glas houdt zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. Benschop is gespecialiseerd op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel.

  www.benschopglas.nl

 • Diensten sponsor

  Een magnesium tekort is de oorzaak van veel lichamelijke problemen. Wij informeren u over het gebruik van Permsal bij een magnesium tekort.

  www.permsal.nl

 • Website sponsor

  Follow 4 ever!

 • Foto sponsor

  Doelgerichte Fotografie. Uw doel is mijn uitgangspunt. Niets meer en niets minder.
  Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten. Dat mag u verwachten van Carlo Stevering Fotografie.

  www.fotocarlo.nl

 • Mental coach

  Ik ben iemand die je kan helpen als je op zoek bent naar jouw onbegrensde sportieve mogelijkheden of die van het team dat je begeleidt.
  Ambities zijn pas onrealistisch wanneer je je nieuwsgierigheid naar de volgende stap of sprong vooruit hebt verloren.

 • Diensten sponsor

  Met de Sportcompressiekousen van Herzog Medical sport je fijner en loop je soepeler. De kousen bevorderen het herstel na inspanning en verkleinen de kans op blessures.
  Met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en presteer je beter.

  www.herzogmedical.com

 • Diensten sponsor

  The revolutionary design of our new BLACKROLL® FLOW unites two philosophies: The smooth roll out of the fascia and the activating stimulus via a sharp edges.
  Both rolling directions are easily combinable. The reciprocity of both effects – hydration and blood flow – potentiates the rolling experience.
  The intuitive use and the immediate results make the BLACKROLL® FLOW our new allrounder.

  https://www.blackroll.com/

 • Oprichting stichting

  Wij onderscheiden ons door het directe en persoonlijke contact met u als cliënt, wat zich kenmerkt door de korte lijnen en een snelle en vakkundige behandeling van uw dossier. Heldere en praktische advisering staat daarbij voorop.

  www.notariszelhem.nl