21. jan, 2019

Indoor te Assendelft, 20-01-2019

Vandaag stond de indoor wedstrijd in Assendelft op de planning. Eigenlijk zou ik gisteren naar de wedstrijd in Vught gaan, maar we hebben besloten om samen met mijn teamgenootjes van Daventria naar Assendelft te gaan.

Om 13 uur begon voor mij het verspringen. Het springen wou allemaal weer net niet lukken. Ik zat te ver voor me bij de afzet, waardoor ik me blokkeerde en dus niet omhoog kon komen. De afstanden waren dan 5.55 m - 5.42 m- 5.45 m - 5.35 m - 5.51 m. Het was erg frustrerend, vooral omdat de trainingen zo lekker verlopen en daar echt goede srpongen te zien zijn.

 

Om 16 uur was het tijd voor de 60 meter. De benen waren ontzettend moe van het versrpingen. Maar naar veel versnellingen voelde de benen weer wat beter.

Ik had een ontzettende goede start en pakte hier meteen een voorsprong. Deze voorsprong heb ik ook niet meer afgestaan en finishte in een dik persoonlijk record van 7.85 seconden! Mooier kon ik de dag niet afsluiten! De finale heb ik niet meer gelopen, want het lijf was op!