7. mei, 2015

Competitie wedstrijd Bergen op Zoom, 19 april 2015

De eerste competitie stond op het programma en deze was in Bergen op Zoom. Dit was voor ons meer dan 2 uur rijden. Ik was ingeschreven voor de onderdelen verspringen, 200 meter en de Zweedse estafette (in de Zweedse zou ik ook de 200m lopen).

Ik voelde me lekker fel en had er zin in, ik had me nog geen hoge verwachtingen voorgesteld. Het was de eerste wedstrijd van het seizoen na alleen maar trainen.
De dag begon ik met verspringen. Het voelde allemaal goed en het inspringen ging ook erg lekker. De eerste poging was technisch perfect en helaas was deze sprong een centimeter ongeldig, maar de sprong was erg fel. Ik kwam daarnaar niet lekker meer in de wedstrijd en sprong mijn derde poging dan ook puur voor punten voor de club. Mijn afstand was 5.37 meter. Het verspringen verliep erg teleurstellend, maar ik weet nu wel na deze wedstrijd waar ik aan moet gaan werken.

De 200 meter, ik was erg benieuwd wat ik zou kunnen lopen, na mijn indoor tijd. 
Mijn start was traag, ik kwam niet lekker in mijn ritme en liep totaal niet ontspannen… Maar toch liep ik een mooi PR van 25.67 seconden en dat na een erg slechte race.

In de Zweedse estafette liep ik nog een 200 meter, deze race liep wel lekker ontspannen.