19. okt, 2014

Klimduinrun te Schoorl, 28 september 2014

Wat een GEWELDIG, maar zwaar evenement. Voor het eerst meegedaan met de klimduinrun in Schoorl, je loopt 90 meter omhoog in mul zand en met een stijging van 25%. In de finale loop je zelfs 100 meter.
Boven verwachting de halve finale behaald. Wat had ik veel gegeven in de voorrondes, was helemaal kapot. Hierdoor kon ik niet alles meer geven in de halve finale en eindigde het voor mij in de halve finale.  Ook nog de estafette gelopen met ons familie team, deze waren direct na de series van de individuele run en voor de halve finale van de individuele run.

Met de estafette gaat de eerste loper 90 meter omhoog en geeft het stokje door aan nummer 2 hij/zij loopt ongeveer 50 meter naar beneden en deze geeft het stokje door aan nummer 3 en hij/zij loopt nog 50 meter omhoog en finisht.
Ons estafette team bestond uit mijn vader (Manfred Vels) en mijn zusje (Seline Vels) en natuurlijk mezelf. Helaas strandde we in de series. Koen Verweij deed ook mee, hij strandde ook in de halve finale, dit laat maar weer zien hoe zwaar deze wedstrijd is. Natuurlijk mocht de team foto met Koen Verweij niet ontbreken. Een ontzettend leuke en grote ervaring rijker! Op naar volgend jaar!