25. aug, 2014

Flame Games, Amsterdam

Wat was het een gave ervaring. Het was echt een groot spektakel met veel vuurwerk, vuur en snelle atleten. Met voor mij als hoogtepunt toch echt wel het sprint duel tussen Gatlin en Martina!

Het was mijn eerste wedstrijd weer na een goede week vakantie. Mijn lichaam is weer helemaal tot rust gekomen en heb weer energie om er weer vol tegen aan te gaan.

Ik heb niet ideaal kunnen trainen voor de Flmae Games, ik kreeg een griepje onder de leden, waardoor ik echt niet in staat was om te trainen.
Gelukkig was ik weer op tijd fit om toch nog even te kunnen trainen voor de Flame Games en aan de start te kunnen verschijnen.

Het was een koude en natte dag, waardooor de baan heel zwaar aanvoelde. Maar toch voelde ik me goed en had vertrouwen in een goede tijd. Dit nadat ik in de training een dik pr liep. We werden met een bus vanuit het inloopterrein naar het stadion gebracht.  Ik had een goede start en kwam goed in mijn passen. Ik kon mijn ontspaning goed vinden en kon voor het eerst een extra versnelling in mijn versnelling toepassen op de 100 meter. Voor mijn gevoel had ik echt snel gelopen, vooral omdat de race technisch erg goed was. Ik werd tweede in mijn serie. Eenmaal weer in de callroom zag ik mijn tijd 13.12 seconden. Mijn gevoel klopte totaal niet bij deze ontzettend tegenvallende tijd. Uiteindelijk werd ik vijfde overal in de voorronde en derde Nederlander.