4. mei, 2014

Johan Knaap Games A.V. Kronos

Woensdag 30 april stond er weer een wedstrijdje gepland, deze wedstrijd moest ik gaan zien als trainingswedstrijd, om wedstrijd spanning op te doen.

Dinsdags was ik uitgenodigd door Atletico, om daar een gast training te komen doen en hier zei ik natuurlijk geen nee tegen! De training was erg pittig en erg anders dan ik gewend was. De volgende oefeningen stonden op het programma:
3 rondjes inlopen, los maak oefeningen, lenigheids oefeningen, kracht oefeningen en buik- en rugspieren, loopscholing, versnellingen, oefeningen over hordes heen, 15 startjes vanuit startblok met accent op het drukken van je hak in het blok en het strekken na de afzet, verspringen met accent op lang hoog blijven, dit doormiddel van het afzetten op een kistje.

Na deze training ben ik er wel achter gekomen dat ik nog veel aan mijn lenigheid moet gaan doen haha.

Woensdag ochten kon ik amper mijn bed nog uit, ik stond strak van de spierpijn.....
Toch besloten om naar de wedstrijd te gaan, dit was achteraf geen goede keuze.

Met het inlopen werd de spierpijn wel wat minder, maar het bleef aanwezig. Maar deze spieprijn deed echt zeer, normaal heb ik niet zoveel last van spierpijn.

De 100 meter, ik had een erg snelle start, in het middenstuk bleef ik op dezelfde snelheid in plaats van door te versnellen. Mijn benen liepen gewoon vol mijn tijd was dan ook niet erg denderend 12.95 seconden.

Het verspringen ging helemaal niet, ik kwam steeds een halve meter voor de balk uit, dit kwam gewoon omdat ik zo moe was, de verste afstand is eigenlijk om te schamen en dat is 5.11 meter.

Nooit meer zwaar trainien voor een wedstrijd!