2. jul, 2019

Experience dag Permsal,

Tijdens mijn rug blessure ben ik met de magnesium producten van Permsal in aanraking gekomen. Ik ben de magnesium sport olie gaan proberen en de resultaten waren verbluffend. Eerder had ik na een training of wedstrijd erg veel last van een stijve onderrug. Sinds ik de olie op mijn lichaam spuit heb ik de volgende dag nergens last van. Na elke training en wedstrijd smeer ik me dan ook trouw in met deze magnesium sportolie. De olie wordt in tegenstelling tot tabletjes volledig opgenomen in je lichaam, het trekt namelijk je huid in! Elke dag 20 spraytjes magnesium op uw lichaam en elke dag een voetenbadje met de magnesium kristallen en u lichaam voelt fitter aan.      

Afgelopen zaterdag mocht ik bij Permsal de magnesium experience dag beleven. Het was een erg ontspannende en leerzamendag!                       

Met de code Sab2019 ontvangt u op www.permsal.nl bovenop uw bestelling een extra gratis flesje magnesium olie. Wel de code vermelden in uw bestelling.ed tegen vermoeide benen en spierpijn! Elke dag een beetje olie op je lichaam of een voetenbadje geeft je een veel fitter lichaam.