Nieuws 2019

8. nov, 2019

Maandag 11 november wordt het een spannende dag. Aan het einde van de ochtend krijg ik de MRI scan van me voet en een paar uurtjes later krijg ik de uitslag. Hopelijk kan dan de specifieke revalidatie beginnen.

12. sep, 2019

Na een goede vakantie waarin ik helemaal uitgerust en opgeladen ben, was ik klaar voor de opbouw trainingen. Helaas gooit een blessure op dit moment roet in het eten. 😢 Afgelopen seizoen had ik al een tijdje last van me hak en ben hiervoor behandelt. Helaas blijkt het toch niet dat gene te zijn wat we dachten dat het was. De pijn blijft aanwezig en beperkt me om mijn trainingen maximaal uit te kunnen voeren. Op 1 oktober mogen we naar de sportarts! Tot die tijd mag ik me proberen te vermaken met mountainbiken en zwemmen!

31. jul, 2019

Helaas geen NK voor mij. Vandaag heb ik me afgemeld voor het NK in Den Haag! Het is een mooi seizoen geweest met mooie prestaties. Van te voren hadden we niet kunnen bedenken dat dit zo’n goed seizoen zou worden na een trainers wissel, aangezien je weer moet wennen aan de nieuwe trainingen en aan je trainer. En bovendien het belangrijkste, ik heb een heel seizoen fit mijn trainingen en wedstrijden kunnen doen. Mijn eerste complete seizoen weer na mijn blessure periode! Uiteraard had ik het graag afgesloten met het NK, maar helaas is er op privé gebied veel gebeurd. En is familie op dit moment belangrijker! In september gaan we weer beginnen, maar nu eerst tijd om uit te rusten!

Indoor
Ver: 5.78 m
60 m: 7.85 sec (PR)

Outdoor
Ver: 5.73 m (PR outdoor)
100 m: 12.32 sec (PR)
200 m: 25.36 sec (SB)

Iedereen bedankt voor de steun en alle lieve berichtjes dit seizoen! Fijne vakantie! 😘

22. jul, 2019

OP 6 juli tijdens de Klaverblad Arena Games spring ik mezelf naar een seizoens beste sprong (5.73 m) en werd hiermee vierde in deze mooie wedstrijd van het Nationaal baancircuit.

2. jul, 2019

Tijdens mijn rug blessure ben ik met de magnesium producten van Permsal in aanraking gekomen. Ik ben de magnesium sport olie gaan proberen en de resultaten waren verbluffend. Eerder had ik na een training of wedstrijd erg veel last van een stijve onderrug. Sinds ik de olie op mijn lichaam spuit heb ik de volgende dag nergens last van. Na elke training en wedstrijd smeer ik me dan ook trouw in met deze magnesium sportolie. De olie wordt in tegenstelling tot tabletjes volledig opgenomen in je lichaam, het trekt namelijk je huid in! Elke dag 20 spraytjes magnesium op uw lichaam en elke dag een voetenbadje met de magnesium kristallen en u lichaam voelt fitter aan.      

Afgelopen zaterdag mocht ik bij Permsal de magnesium experience dag beleven. Het was een erg ontspannende en leerzamendag!                       

Met de code Sab2019 ontvangt u op www.permsal.nl bovenop uw bestelling een extra gratis flesje magnesium olie. Wel de code vermelden in uw bestelling.ed tegen vermoeide benen en spierpijn! Elke dag een beetje olie op je lichaam of een voetenbadje geeft je een veel fitter lichaam.